Hei.

Tenkte jeg bare skulle si hei. Dette er altså starten på noe som kan bli stort, eller som kanskje vil dø ut i løpet av et år. Vi får se. Jeg starter denne bloggen fordi jeg har en sår drøm om å en gang leve som freelanceskribent og forfatter. Enten på fulltid, eller på deltid eller bare av og til. Uansett er mitt største ønske å skrive. Noe. En bok, en novellesamling, artikler, essays.

 

Frem til nå har jeg vært for opptatt med studier til å få skrevet noe særlig mer enn fagartikler, essays samt et par noveller. Men det ble klart for meg ganske tidlig i studiene at en gang vil jeg skrive, masse. Ideer har lurt seg frem i dusjen, på bussen, på joggetur og så videre. Og nå når jeg endelig er ferdig med en bachelor i litteraturvitenskap, er det på tide å ta denne skrivedrømmen på alvor.

DSCF3145_Fotor.jpg

 

Etter jul flytter jeg til København med han på bildet for å starte fra scratch som skribent. Ideen med denne bloggen er at den skal være en måte for meg å gjøre meg synlig på nett. Jeg ønsker ikke at det skal være en komersiell blogg, men en side som kan gi uforpliktet gode leseropplevelser for den som ønsker det. Jeg ønsker å skrive om blant annet bøker, reising, filmer, hverdagsmagi, tema som engasjerer meg, og etter hvert utdrag fra kreative tekster. Masse bilder blir det også. Så får vi se hvordan det går. 

DSCF3117_Fotor.jpg