Monday blues

Denne uka kommer til å bli litt annerledes, delvis fordi vi har sykdom i hus, og delvis fordi jeg skal levere inn søknader til skrivestudium så jeg kommer til å jobbe mye med tekst. Skal satse på å få til et blogginnlegg eller to, men for å være ærlig så er ikke motivasjonen på topp for tiden. Har så lyst til å finne på måter å være mer kreativ, produsere kreative ting, tekster, bilder. Men har også lyst til å bare ligge i senga og spise sjokolade og se på serier. Så må fundere litt på hvordan jeg kan gjøre livet litt enklere for meg selv. Neste uke reiser jeg til Tenerife, og skal forhåpentligvis jobbe masse med kreative prosjekter der. Ellers hadde jeg en ganske fin helg. Fredagen var veldig festlig, glitteret sitter fortsatt klistret fast i spisebordet, og på lørdag ble Jonas syk så resten av helga ble tilbragt i senga/på sofaen med Please Like Me på rullebånd.  Nå skal jeg straks lage mandagspizza, som er en ukes gammel tradisjon som vi har innført for å dempe mandagsblues-følelsen. Det var det, bare en liten oppdatering fra meg. Håper du får en meget innholdsrik og produktiv uke (med litt sjokolade innimellom øktene)! 

Kommentarer