Fem ting å gjøre på en onsdag

Nå som jeg bor i København, prøver jeg å komme meg litt mer opp og ut. Få til litt mer eventyr i hverdagen. Men her og, som alle andre plasser, er det lett at hverdagen faller i rutiner. Spesielt nå som vi har fått oss internett, er det lett å bare holde seg hjemme å jobbe fordi det er lett tilgang til toalett og mat, og jeg trenger ikke kle på meg annet enn pysj. Men jeg prøver likevel å komme meg ut av huset minst en gang om dagen. Rutiner er jo bra, men man trenger litt eventyr også. Derfor har jeg skrevet en liten liste over ting man kan gjøre for å komme seg ut, på onsdager og selvfølgelig andre hverdager. Og også for å gjøre ukedagene litt mer eventyrlige. 

1. Dra på minishopping. Tenk på en ting du har ønsket deg lenge, en bluse, et kult mobildeksel, en plante, som du ikke har tatt deg råd og tid til å kjøpe. Ta deg råd og tid, og dra ut for å faktisk kjøpe det. En unnskyldning for å komme seg ut av huset, så kan man gjøre andre ærend i samme slengen. Og så god følelse å kjøpe noe midt i uka som man kanskje ikke trenger, men som man har veldig lyst på.

2. Dra på date. Enten med en venn eller kjæreste. Klassiske ting som middag, kino eller bowling er enda mer gøy i hverdagen når man trenger å slippe unna jobb-/studiestress

3. Inviter noen på en lunsjdate. Avtal tid og sted, så har man både en unnskylding til å komme seg ut av huset og noe å se frem til. Dra gjerne på en ny plass som ingen av dere har vært på før!

4. Hopp av t-banen eller bussen på en plass du aldri har gått av før! Ha med kamera. Utforsk området, ta noen fine bilder, bare rusle rundt. Så fint å bare bruke litt tid på å utforske en ny plass, og en god annledning til å stresse ned og å være litt for seg selv. 

5. Lag en ordentlig god middag. Det er kanskje ikke ofte man tar seg tid til å lage noe ordentlig mat i ukedagene. Men med litt planlegging, og en litt ekstra sen middag er det verdt det. Helgen føles litt nærmere. 

Skal prøve å følge noen av disse tipsene selv fremover

Kommentarer