En januarliste

For å være helt ærlig, så er jeg ikke sånn supermotivert til å blogge nå ved starten av denne uka. Været har vært grått i en uke, og helga tok på, så energien er ikke på topp. Så da passer det bra å skrive en oppsummeringsliste over hvordan januar har sett ut, mens jeg venter på at skrivelysten skal komme tilbake. 

·      Månedens yay

Flyttet til København, fikk besøk av mamma og pappa, fikk ting i orden i ny leilighet, kjøpte en utrolig fin sofa og en bokhylle i teak (den siste i gave fra mamma og pappa), fikk dansk folkeregistrering i orden. Generelt mye yay denne januarmåneden!

·      Månedens nay

Har enda ikke fått internett her hjemme, på grunn av så utrolig mange misforståelser og ting som skal gå galt. Begynner å bli litt krise. Pluss hadde på meg briller ute på byen, noe som tydeligvis ikke var så lurt… Ble utvidet, og faller ned på nesen mi 

·      Gjort for lite av

Tatt litt for lite bilder. Skylder på været (var sånn ca. en dag med sol til sammen). 

·      Gjort for mye av

En smule for mye alkohol, og en enda større smule for mye dårlig mat (typ ostepop, bacon og pomfritt). Dette skal bli bedre i februar serru. 

·      Klapp på skuldra for

At jeg har fått starta opp ordentlig med blogging og skriving! Har skrevet en kronikk, og endelig starta på et lengre skriveprosjekt. Kjempespennende!

·      Månedens overraskelse

Kommer ikke på noen, så da har vel alt gått sånn ca. etter planen. 

·      Månedens stressmoment

CPR-registrering og internett. Det første gikk i orden, det siste er som sagt fortsatt tidenes stressmoment. 

·      Månedens gode følelse

Blitt kjent med nye mennesker, og blitt glad i København. 

PS: