I det siste

Det er mandag igjen, og kreativiteten er ikke på topp. Været er grått, og folkene i leiligheten over spiller av en eller annen grunn høy, bråkete musikk midt på dagen. I tillegg har jeg begynt å spille det nye Zelda-spillet på Wii U, og det er så avhengighetsskapende at jeg bare har lyst til å ignorere alt annet i livet akkurat nå. Men jeg har en nødløsning for sånne dager, og det er å skrive en liste over ting jeg har gjort i det siste. Så her kommer den:

Siste sang jeg hørte på

Denne. Den kan du for eksempel høre på mens du leser dette innlegget. 

Siste serie jeg så på

Har begynt å se på Jane the Virgin på netflix. Den er helt ok, men er lei av amerikanske serier og ser denne kun fordi jeg er tom for serier å se.. Så tar gjerne imot tips!

Siste film jeg så på kino

A Cure for Wellness. Det er en film som ikke helt klarer å bestemme seg for hvilken sjanger den er: Drama, krim-mysterium, psykologisk thriller, grøsser, actionfilm. Det er tydelig at den ønsker å ligne på Shutter Island, men prøver alt for hardt å gjøre “crazy asylum-plottet” til sin egen greie. Den startet ganske bra, og visuelt sett er den vakker og godt laget. Men ca. halvveis inn i filmen skjønner man at den ikke går i den retningen den burde, og etter dette tar den helt av og blir nesten komisk dårlig mot slutten. En film som lover bra, men som bare eser helt ut i kaotisk virvar. Skuffende.

Siste bok jeg leste

Arv og Miljø av Vigdis Hjorth som jeg skrev om her.

Siste blogg jeg leste

Leste siste innlegget på Hjartesmil i morges. Elsker Mariel sine innlegg med linker til fine ting på nettet.

Siste artikkel som engasjerte meg

Det husker jeg ikke. Generelt lite annet enn Zelda som har engasjert meg denne helga.

Siste gang jeg var ute på byen

Fredag var jeg ute på en bar på Nørebro som het Tjili pop, og dro videre til Dupong etter det. 

Siste bilde jeg tok

Tok dette bildet på dupong på fredag

Siste selfie jeg tok

En mørk og utydelig selfie også fra fredag.

Siste bilde jeg la ut på instagram

Håper du får en fin uke!

Kommentarer