En påskeliste

Hei og hå! Jeg har bestemt meg for å blogge litt mindre i en periode fremover, fordi jeg trenger å fokusere mer på andre tekster. Det betyr at jeg kommer til å kutte ned fra tre til to innlegg i uka.  Men appropos påske, så fikk jeg lyst til å lage en liten liste for å gjøre meg selv og deg som leser dette skikkelig pepp på påske! Bare en uke og tre dager igjen nå, woop! 

Gå på ski

En årlig skitur må man jo ha! Og nå som jeg bor i Danmark, savner jeg snøen litt ekstra mye. Så håper på påskesnø! 

Komponere mitt eget påskeegg

Jeg og Jonas har, av forskjellige årsaker, hatt godteristopp den siste måneden. Men i påska er det slutt, og jeg planlegger å kjøpe med meg alt av favoritter som jeg har hatt lyst på her i Danmark og lage mitt eget påskeegg. 

Feire bursdag

Jeg har bursdag 9. april og det skal feires! Helst med gamle og gode bekjente i Trondheim by. 

Se Broadchurch sesong 3

Vi så den første sesongen i påska for to (?) år siden, og den var så sykt spennende! Var ikke like begeistret for sesong 2, men uansett er Broadchurch megapåskestemning for meg. Gleder meg til å se! Tar forresten gjerne i mot tips på andre gode krimserier som passer å se i påskeferien!

Dra på hytta

Norge, hytte, brunost, ski, snø, sol, appelsin, kvikklunsj, hele pakka. Åh, gleder meg. 

Spise lammelår

Pappa lager verdens beste lammelår hver påskeaften. Nesten like stor tradisjon som pinnekjøtt på julaften. 

Spille Black Stories

Hvor har vi lagt disse Jonas?

Shoppe

Dette blir nok sannsynligvis etter påske. Til å ha bodd i København i snart tre måneder, så har jeg shoppa alt for lite. Har ikke tatt meg råd rett og slett. Men rett etter påske skal jeg gi meg selv i bursdagsgave å dra på vintageshopping. 

Kommenter gjerne hva du gleder deg til med påska!