To filmtips på en fredag

Hei på deg! Tar egentlig litt fri fra blogging denne uka, men tenkte bare jeg skulle komme med to kjappe filmtips siden det snart er helg. 

Hvis du ikke har sett La La Land på kino, så bør du ta deg en tur, jeg kan love deg at det er verdt det. Det er lett å bli litt skeptisk til filmer som blir veldig hypa på forhånd: Når man hører så mye bra skal det mye til for at den lever helt opp til forventningene. Men for meg så gjorde denne filmen det. Dette er en film som ikke radbrekker hollywood-sjangeren, men derimot feirer den, og bevisst bruker alle de klassiske hollywood-triksene. Resultatet er vakkert, morsomt og overraskende emosjonelt på en gang. 

Når jeg mellomlanda i Barcelona natt til onsdag, så jeg filmen Magic in the Moonlight. Forresten helt tilfeldig at dette var enda en film med Emma Stone i hovedrollen. Ikke den beste Woody Allen-filmen jeg har sett, men likevel kjempesøt og sjarmerende. Det gjør dog litt vondt at dette er nok en film hvor den kjekke mannlige hovedrollen er typ tusen år eldre enn hans unge, vakre motskuespillerinne. Dette gjelder for såvidt også i La La Land. Jeg syns det er trist at det fortsatt er slik at kvinner i Hollywood blir utdatert så snart de fyller 30, mens mennene får samme type roller til langt oppi førti årene. Men likevel: Verdt å se! 

Det var alt fra meg. God helg!

Kommentarer