Internettinspo

Jeg tenkte skulle gi noen tips om mine fineste plasser på internett! Det fine med internett er jo at det fins så mange plasser å hente både inspirasjon og motivasjon til hverdagen. Her er et utvalt av de bloggene jeg leser fast. Jeg leser også veldig mange andre blogger, så hvis du ønsker enda mer blogginspo kan du se hvem jeg følger på bloglovin. Er så mye fint!  

Hjartesmil. Dette er den bloggen jeg har fulgt lengst, og det var også en av de første bloggene jeg begynte å lese på videregående. Søteste Mariell blogger om hverdagsmagi, familieliv og generelt alt som er fint, og er også en helt utrolig dyktig fotograf som fotograferer blant annet bryllyp. 

Flora Wistrom. Flora er kanskje min største kilde til inspirasjon. Hun er en kreativ energibombe som alltid har nye prosjekter på gang. Selv om hun kun er 22 år, har hun allerede utgitt bok, og lever av å blogge, skrive, illustrere og spille inn podcast. Likevel er hun flink til å skrive om hvordan livet også kan være vanskelig, og at motivasjonen ikke alltid er på topp. Og selfølgelig feminist <3 

Wilderness. Enda en kreativ boble. Sara jobber med grafisk design, og er opptatt av at bloggen skal være en fri, personlig og kreativ plass.

Babes in boyland. Svensk duo som blogger om slow living, naturen, familieliv og mat. Så utrolige fine bilder på denne bloggen! 

Cup of positive. Utrolig vakker blogg om livet og psyken. 

Kommentarer