Hadetbra mars

Nå er april endelig her! Jeg tenkte det passet å komme med en liten oppsummering av hvordan den siste måneden har vært. 

Mars startet for min del i sommerparadis. Store bølger, varm sand mellom tærne og all tid i verden til å døse og lese og skrive, utgjorde en veldig bra start på måneden. Jeg drømte om å være der for alltid.

Men jeg måtte reise hjem, og jeg kom tilbake til et grått og vått København. Og sånn var stort sett resten av mars: I hvertfall føles det sånn i etterkant. Grått og mørkt og jeg slet med å finne motivasjonen, tok veldig lite bilder og prokrastinerte en hel del.

Jeg klippet meg kort, og kjøpte en blomstertopp på vintage for å muntre meg selv opp. En til to ganger i uken fikk jeg jogget, og jeg satt på biblioteket og noen ganger på kafé og skrev.

Jeg drakk øl med fine folk på fredagskvelder. Jeg og Jonas gikk to ganger på kino, og vi spiste verdens beste burger på Halifax. Ellers så spilte jeg MASSE Zelda - Breath of the Wild. 

Og så en dag, kom sola tilbake og det ble varmt i lufta. Det begynte å blomstre i kirsebærtrærne langs joggeruta mi, og jeg og Jonas rusla bort for å smake på Københavns vistnok beste iskrem som ligger rett borti gata. Der sto køen langt bortover fortauet, folk hadde på seg solbriller og vi måtte ta av oss jakka fordi det ble for varmt. Og isen levde opp til forventningene. Vi sykla til en sushirestaurant på Islands brygge hvor de hadde kanskje de beste makirullene jeg har smakt, og dagen etter våkna vi av at sola skinte gjennom vinduet i en varm og fin første april.

Kommentarer