Instagraminspo

For noen uker siden, laga jeg et innlegg med mine beste bloggtips. Denne gangen tenkte jeg jeg skulle gi noen tips om mine instagramfavoritter! De instagramkontoene jeg liker best, inneholder som regel temaene mat, fotografi eller feminisme. Men jeg kunne egentlig også tenkt meg å følge flere reisekontoer. Jeg heter forøvrig @ingvillrk på instagram. Her er i alle fall mine favoritter:

@cashewkitchen Utrolig fine bilder av god vegetarmat.

@symetrybreakfast Artig og kreativ vri på matbilde-trenden.

A post shared by Erin Boyle (@readtealeaves) on

@readtealeaves Vakre bilder av de enkle tingene i livet.

A post shared by Alice Carrier (@alicerules) on

@alicerules Sykt dyktig tattovør! Får meg til å få lyst på flere tattiser

@bodyposipanda Bodypotitivity og regnbuehår! Inspirerende og viktig.

A post shared by Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) on

@ulrikkefalch Ulrikke som spiller Vilde i skam bruker sin nyvunnede kjendisstatus til å nå ut til unge jenter, radbrekker instagram-trenden og viser hva som er galt med bla. usunne krops- og sexualitets-idealer.

Hvis du har noen insta-tips til meg, er det bare å kommentere!