5 år og snart SOMMER

I dag er det plutselig 5 år siden jeg og Jonas hadde den første offisielle daten vår etter russetida. Herregud så fort tida går! Det skal vi feire med å reise til Portugal i 15 dager. For sommeren er jo rett rundt hjørnet! Her i København er det over 20 plussgrader og sol for tida, og selv om jeg stresser mye med å finne ut hva jeg skal gjøre til høsten, gleder jeg meg sykt mye til sommer og fri. I dag bestilte jeg endelig flybilletter til Lisboa den 28. juni, så nå er det i boks! Resten av ferien skal vi tilbringe på hytter, på fjelltopper, i nordnorge, og selvfølgelig på pstereo 2017 <3 Jeg tar ferie fra ca. 26. juni til 1. august, så da blir hele juli heelt fri. 

Jeg satser stort på at ferien kommer til å se ca. sånn ut: 

portugal2.jpg

(bilder fra pinterest)

Håper du får en fin helg! 

Kommentarer