Sommerliste

På fredag starter sommerferien, og neste onsdag reiser vi til Portugal! Gleder meg så utrolig mye. De siste ukene har vært veldig preget av ubesluttsomhet og smålig angst i forhold til høsten, og det skal bli godt å legge dette fra seg i en periode og bare ta helt fri. Her kommer en liten liste over ting jeg tenker å fylle sommeren med.  

Bilder.

Har tatt så utrolig lite bilder de siste månedene. Gleder meg til å spasere rundt i Lisboas gater med et fulladet kamera

Sommerkjoler og joggesko

Ulovlige mengder is

Baking

Hver sommer baker jeg verdens beste rabarbrasmuldrepai.

Fjell og skog.

Danmark er flat som en pannekake! Blir hærlig å gå i bakker igjen <3

Bading.

Har allerede badet en gang denne sommeren, og har planer om å sette personlig baderekord i år.

Jordbær og vannmelon.

Sommerens beste frukter. Gleder meg villt til norske jordbær med fløte.

Utepils

Eller eventuelt en drink.

Lange, late dager på stranda

Ellers skal jeg fortsette å blogge, men kan ikke garantere at det blir like jevnlig. Håper du får en magisk sommer!

Kommentarer