Hadet mai, hei juni!

Nå er jeg tilbake i Køben etter fem dager hjemme i trondheim, og to dager på besøk hos ei venninne i Oslo. Og plutselig er det blitt juni! Mai har både vært en veldig god måned og en ganske stressende måned for min del. Har fått tatt lite bilder med kamera, men jeg tenkte jeg skulle vise litt hvordan måneden var gjennom mobilbilder.

Måneden starta med en kjempegod middag og fint venninne-besøk her i Køben

etterfulgt av en del jobbing og mye parkheng.

Sola kom for å bli, og København var i full blomst.

På 17. mai fikk vi besøk av foreldrene til Jonas, og vi spiste herlig frokost, gikk i tog, tok turistbåten som går langs kanalen og spiste masse is. 

Så hadde denne karen bursdag, og det feira vi med frokost på Mad og Kaffe, og utsikt over hele byen fra det runde tårn. 

En annen dag tok vi s-tog sammen med Jonas' foreldre til en plass utenfor byen som heter Louisiana. Det er et moderne kunstmuseum, men også et utrolig vakkert uteområde. Kjempefint å bare spasere rundt der og se på skulpturer og kunst og planter og havet. 

Jeg brukte mye tid på å gruble over fremtidige valg, og kanskje litt for lite tid på å skrive. 

En dag gikk vi til papirøen og spiste burgere og drakk et par veldig sterke drinker. 

Og en annen dag syklet vi til den eneste høyden i mils omkrets, satte oss på toppen av bakken for å få litt sol på de kritthvite bena våre. 

Og så bar det hjem til Norge, som var hakket gråere men veldig fint likevel. Og det var vel stort sett mai. Nå er jeg megaklar for juni og snart sommerferie!