En Oslomåned

Høsten snek seg innpå uten at jeg merka det. Jeg trodde først det bare var dårlig vær, men plutselig har bladene blitt gule og brune og røde, og rognebærene er modne og lufta er krystallklar (når det ikke regner). Og plutselig har jeg vært her en måned. For akkurat én måned siden i dag, satt jeg og gråt av fortvilelse på et rom på airbnb, og viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

DSCF7937_Fotor.jpg

Det har gått fort, men samtidig føles den kvelden på airbnb som et helt år siden. Så mye har skjedd, og så mange nye mennesker har blitt en stor del av min hverdag. Ingen dager er like. Jeg drikker vin i parken, går tur i marka, rusler rundt st. Hanshaugen og Majorstua, spiser middag med nye venner, møter igjen gamle venner, går på byvandring med skolen, skriver oppgaver, leser om barn og oppvekst, synger, spiller, danser, maler og ler. Og alt sånt som egentlig ikke får plass inn i en liten måned. Men det har det altså fått.

DSCF7939_Fotor.jpg

Nå drar jeg til København for helga, og besøker verdens fineste mann. Og så fortsetter livet i Oslo. 

Kommentarer