På boklisten

Det har blitt veldig lite lesing på meg de siste ukene, delvis fordi de nesten bøkene jeg vil lese er på norsk eller svensk som er vanskelig å få tak i her i Danmark, og delvis fordi jeg enda ikke har somla meg til å skaffe et bibliotekkort. Så i stedenfor bokanmeldelse denne helga, tenkte jeg å skrive en liste over de ti neste bøkene jeg planlegger å lese (når jeg får tak i dem)! 

1. Stanna - Flora Wistrom. Flora blogger er forfatter, illustratør og blogger her, og ga ut debuttromanen sin i fjor høst.

2. Parissyndromet - Heidi Furre. Også debuttroman, av en ung norsk fotograf og forfatter. 

3. Appelsinpiken - Jostein Gaarder. Har hatt lyst til å lese noe av Josein Gaarder i mange år, men det har aldri blitt. Skal lese denne i løpet av året. 

4. Norwegian Wood - Haruki Murakami. 

5. Evig søndag - Linnea Myhre. 

6. The Catcher in the Rye - J. D. Salinger. Jeg har ikke lest noen klassikere siden jeg ble ferdig med litteraturstudiet, og gleder meg til å lese denne. 

7. Extremely Loud and Incredibly Close - J. S. Foer. En bok jeg har hørt navnet på mange ganger, men egentlig vet ganske lite om. 

8. Magnet - Lars Saabye Christensen. Jeg elsker Beatles av Christensen, og denne boka fikk jeg lyst til å lese etter jeg leste om den her

9. Not That Kind of Girl - Lena Dunham. Feministisk og selvbiografisk av en veldig feministisk og veldig amerikansk dame. 

10. The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - Douglas Adams. Denne har stått på lista mi alt for lenge. Men den er jo en murstein, så alltid litt vanskelig å skulle begynne på. Får bli i sommer!

God lørdagskveld! 

Kommentarer